• Slider Image

onScreen - Website onderhoud

Er is meer nodig dan alleen maar een website bouwen...

Hoe mooi uw website ook is en hoe perfect deze ook gebouwd is… Uw website zal altijd onderhevig blijven aan veranderingen. Niet omdat u wilt dat dingen er anders uit gaan zien, maar omdat de techniek en het Internet nu eenmaal niet stil staan. Zelfs het meest volledige Content Management Systeem zal periodiek updates behoeven en uw webhosting omgeving heeft af en toe ook wat aandacht nodig om mee te lopen met de laatste updates in veiligheid en juiste werking.

Uw partner in meedenken

Wij kunnen u helpen in met de technische en inhoudelijke werking van uw website. Periodiek kunnen wij uw site voorzien van de laatste updates en waar nodig ook beveiligen tegen hackers. Ook backups op vaste tijden en technische verbeteringen in de werking van uw website worden door ons geïmplementeerd.

En hoe zit het met de vindbaarheid - SEO ?

“Content = King”, daar begint het mee. Geen website wordt gevonden op het internet als hier niet de juiste informatie op staat. Trefwoorden, gerelateerde inhoud en de juiste teksten op de juiste plek, bepalen voor het grootste deel of uw site naar boven komt in Google. Pas als uw site de juiste “vulling” heeft, zal Google de site ook belangrijk genoeg vinden om te tonen in de zoekresultaten.

 SEO (Search Engine Optimalisation) ~ Oftewel in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie, werkt altijd op basis van de juiste inhoud. Cowboys die aanbieden uw site wel even tegen betaling in de Google Top 10 te schieten, zien we genoeg voorbij komen. Helaas in de regel zonder het gewenste resultaat. Google zelf is redelijk schimmig over hoe de routines die zij gebruiken werken.
En ondanks dat het soms wel zo lijkt, is aanmelden van uw site bij Google niet de enige belangrijke stap die u moet nemen om gevonden te worden. Omdat ook hier “Meten is weten” geldt, begint het met analyse van uw website met de tools van Google (Analytics en Webmaster Tools). Hierna kan met meting en verandering het gewenste resultaat verder worden beïnvloed.

Contentbeheer

Wij kunnen uw website onderhouden en op uw aangeven voorzien van de juiste content. Wij kunnen ons namelijk levendig voorstellen dat het niet uw sterkste kant is om zelf inhoudelijk met plaatsing van de elementen voor uw site in de weer te zijn. Handiger is het wellicht als u dan gewoon “aanlevert wat erop moet en dat wij dat dan voor u plaatsen”, zeg maar. Met een mooi woord noemen we dat contentbeheer. Die tekst in die Word file of die bak nieuwe plaatjes zijn bij ons in prima handen. Contentbeheer wordt op uurbasis uitgevoerd. Een strippenkaart voor 10 uur contentbeheer is mogelijk. U koopt dan 10 uur beheer in en stuurt gewoon op wat er moet gebeuren. Na elke update krijgt u van ons een terugkoppeling van bestede tijd en resterende tijd.

Periodiek technisch onderhoud

Met een onderhoudsovereenkomst dragen wij zorg voor uw WordPress installatie. Wij verzorgen updates voor uw website, themes en plugins. Hierdoor blijft uw WordPress website up-to-date en veilig. Voor alle onderhoudscontracten hanteren wij een aanvangscontrole. Wij geven u daarbij een advies over de staat van uw website.

Wij hanteren diverse onderhoudsplannen. Hieronder een overzicht van de meest gangbare periodieke onderhoudsschema’s. Natuurlijk kunnen wij dit ook anders voor u invullen. Neem gerust contact met ons op om uw vragen hierover voor te leggen.

WordPress Basic

12,99

per maand / factuur jaarlijks

 • WordPress kritieke updates
 • WordPress plugin updates

WordPress Extended

23,99

per maand / factuur jaarlijks

 • WordPress updates
 • WordPress plugin updates
 • Wekelijkse backups
 • Beveiligingsupdates

WordPress Full support

34,99

per maand / factuur jaarlijks

 • WordPress updates
 • WordPress plugin updates
 • Dagelijkse backups
 • Beveiligingsupdates
 • 1 uur werkzaamheden*

* Tijd in werkzaamheden kan ingezet worden voor bijvoorbeeld toevoegen of veranderen van plugins of werkzaamheden met betrekking tot vindbaarheid en optimalisatie van uw website.

Meer dan 20 jaar ervaring

onScreen Web Leiden is in 1998 begonnen met het bouwen van websites en verlenen van Internet diensten.

Door onze jarenlange ervaring als webhosting bedrijf en ontwikkelaar op het gebied van websites en bedrijfsoplossingen, zijn wij tegenwoordig behoorlijk breed inzetbaar in een steeds vernieuwende markt. Onze inzet vindt u terug op het gebied van:

 • Websites en web apps
 • Webwinkels (WooCommerce, e-commerce)
 • CMS systemen (WordPress, CMSMS)
 • Database ontwikkeling Filemaker, PHP/MySQL
 • Webhosting en domeinregistraties
 • (Apple) Systeembeheer

Neem contact op met onScreen