Webdesign in Leiden, WordPress, Webhosting | onScreen.nl

Hosting door onScreen op een snelle Plesk VPS in Nederland

Uw WordPress website op een snelle VPS in NL, wij regelen het.

Wij kunnen het gehele hosting traject voor u regelen. Vanaf de registratie van een domeinnaam, SSL certificering voor uw domeinen tot de complete inrichting van uw domein en email. En dit tegen de marktconforme prijzen. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze hosting faciliteiten.

VPS servers
Wij hebben een aantal moderne VPS servers in beheer via TransIP. Deze servers worden geheel door ons beheerd en werken als shared VPS servers voor onze klanten. Het beheer van deze servers en het maken van instellingen is ons vak. Dus niet uw probleem. Voor meer dan 70 klanten regelen wij al jaren de webhosting en het email verkeer. Voor de grotere klanten zetten we, indien daar behoefte aan is, een volledig decicated server op. Deze wordt dan niet gedeeld met andere klanten.

Zorgeloos hosten met backups

Heel veel providers hebben mooie systemen om prima een website te hosten. Maar is dat nou echt u online helpen? In de regel betekent een webhosting contract dat u toegang heeft tot een controlepaneel, het domein opgezet is maar verder moet u zelf maar even kijken hoe u een en ander inricht. Zo zitten wij er niet in. Webhosting vergt nu eenmaal expertise en je kunt van een gemiddelde klant niet verwachten dat deze zich even inleest in de materie. Da’s namelijk niet leuk, veel te complex en daar wil je niet mee bezig zijn. Wij merken dat onze klanten graag bezig zijn met hun producten of diensten en niet zitten te wachten op een hoop technisch geneuzel. Daarom bieden wij net iets anders. Wij helpen u volledig met de opzet van uw webdomein, instellen van de email en het uitbouwen van uw online strategie. Da’s waar wij goed in zijn, zodat u daarmee niet verveeld hoeft te worden. En daarbij we kijken naar alle aspecten. Hoe zetten we een web-omgeving zo op dat uw organisatie zich daar vertrouwd mee voelt en hoe regelen we de techniek veilig zodat u daar niet over na hoeft te denken. Da’s net even anders dan een webhosting contractje scoren…. 

Hoe dan?

Wat doen we dan precies anders? We  vragen om te beginnen door. Zetten samen met u de strategie uit en zorgen voor een veilige, gecontroleerde omgeving waarin uw website draait. Compleet met offline backups, firewalls en een heldere uitleg voor u als gebruiker. Onze exercitie resulteert in een stukje systeemdocumentatie waarbij helder is wat waar en hoe draait. Naast een gedegen setup van uw website vinden wij het belangrijk dat uw organisatie zelf ook actief kan deelnemen aan de invulling van de content van uw eigen website. Daar hoort uiteraard een heldere uitleg bij.

Maar da's geen € 1,- hosting?

Klopt! Dat kan ook niet. Hosten van websites is serieuze business. Prijsvechters of internetcowboys die u gouden bergen beloven, waarborgen uw online veiligheid niet. Al te vaak zien we klanten elders stranden in deals die te mooi zijn om waar te zijn. En goedkoop is ook hier duurkoop. Internet presence is een reeël onderdeel van uw marketingstrategie en zo moet dat dan ook gewaarderd worden.

Zijn jullie dan niet te duur?

Nee hoor. Valt best mee. Hosting begint vanaf € 11,99 ex. btw per maand. Daarnaast zijn er de jaarlijkse kosten voor de registratie van uw domein. Deze varieren omdat de organisatie die in Nederland de registratie regelt (SIDN), periodiek prijsaanpassingen doet. De registratiekosten worden in de markt doorberekend. Momenteel kost de registratie van een .nl domein € 12,99 ex. BTW per jaar.

Kan ik mijn huidige site bij jullie onderbrengen?

Daar kunnen we het over hebben. Klinkt misschien een beetje arrogant, maar wij houden graag “track” op wat er op onze servers draait. Zeker als het hier WordPress-omgevingen aangaat, willen we hier zeker naar kijken. Maar we stellen daarbij gelijk ook een aantal harde eisen. Zo moet er een WordFence firewall meedraaien en een 404 afhandeling. Wij kunnen kosteloos een “pre-scan aanbieden voor uw bestaande website. Vanuit daar adviseren en evalueren wij. Ja, technisch geneuzel, we know, maar “liever safe dan sorry”.  In de regel sluiten we hostingcontracten compleet met de opdracht tot het bouwen van een site. Zo weten we zeker dat we de veiligheid kunnen waarborgen voor u als klant maar ook voor de technische omgeving.

Mijn WordPress site is gehacked. Doen jullie daar ook wat mee?

Een deel van onze dagelijkse werkzaamheden, is klanten weer online helpen die gehacked zijn. Meestal betreft het infantiele hacks uitgevoerd met scripts die zochten naar “open deuren” in uw (WordPress) installatie. Wat het meest voorkomt is dat u of uw beheerder vergat essentiële updates uit te voeren. De complexiteit zit ‘m in het feit dat geen twee hacks hetzelfde zijn. Hopelijk bestaat er een backup die we dan gedeeltelijk terug kunnen plaatsen. Soms is de werkelijkheid erger. De backup is er dan niet en de achterliggende database is compleet geïnfecteerd en volgeschoten met data die uw installatie onbruikbaar maakt. Wij nemen hacks serieus en kunnen uitzoeken waar iets fout ging. Er is geen garantie dat uw site gered kan worden maar onze “best effort” probeert u zo goed mogelijk uit de shit te helpen. Dat kan zijn achterhalen van oude data maar ook snel weer online brengen van een nieuwe, veilige omgeving. Mocht u slachtoffer geworden zijn van een hack, neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we dan kijken wat eer fout ging en wat er te redden valt.

Contact met onScreen Webdesign Leiden

Meer dan 25 jaar ervaring

onScreen Webdesign Leiden is in 1998 begonnen als webbureau met het bouwen van websites en verlenen van Internet diensten.

Door onze jarenlange ervaring als webhosting bedrijf en ontwikkelaar op het gebied van websites en bedrijfsoplossingen, zijn wij tegenwoordig behoorlijk breed inzetbaar in een steeds vernieuwende markt. Onze inzet vindt u terug op het gebied van:

● Websites (WordPress) en web apps

● Webwinkels (e-commerce, WooCommerce)

● WordPress onderhoud

● Webhosting en domeinregistratie

Webdesigner in Katwijk nodig?

onScreen is een Webdesign Bureau uit Leiden. Website ontwerp, uitvoering, IT, webhosting en meer door één en dezelfde partij. Gewoon één aanspreekpunt. Wij praten ook eventueel een beetje Katwijks.

Contactformulier

Gebruik het onderstaande formulier om direct contact op te nemen met onScreen Webdesign Leiden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Het formulier is succesvol verzonden