Goochelen met data in Filemaker Pro

Andere ICT diensten

Naast ontwikkeling van websites en webhosting is onScreen actief op allerlei grafisch en technisch vlak. Met name ontwikkelen van databases voor bedrijfsprocessen in Filemaker Pro behoort tot de dagelijkse bezigheden. Daarnaast voert onScreen technisch beheer uit in omgevingen met Apple computers.

Filemaker Pro

Helaas maar waar. Wij zien nog steeds veel kleinere en grotere bedrijven worstelen en rommelen met oplossingen in Excel of een ander spreadsheet programma om belangrijke bedrijfsactiviteiten te registreren. Historisch zo gegroeid of onkunde. Maakt niet uit. Stop daar mee. Dat kan veel efficiënter. Wij ontwikkelen in Filemaker Pro. Prima te gebruiken als veredelde spreadsheet, maar vooral een krachtige, relationele database omgeving. Filemaker Pro is een volwaardig, professioneel database systeem , uitgebracht door Claris, een dochteronderneming van Apple. Of u nu een complete bedrijfsoplossing nodig heeft, een ordersysteem, ERP, CRM of gewoon en snelle data conversie. Het kan allemaal in Filemaker Pro. Heeft u een Filemaker Pro oplossing nodig of wilt u aanpassingen aan een bestaande Filemaker Pro applicatie? Wij doen het.

Krachtige oplossingen in snelle stappen

► Conversie modules voor data

► Excel met een geschikte gebruikersinterface

► Simpele én complexe bedrijfsoplossingen

Doelmatige en betaalbare bedrijfsoplossingen in Filemaker Pro

Een simpele hulpappje schrijven of een complete orderroutine. Lokaal in het netwerk te gebruiken of misschien wel gehost in de krachtige Filemaker Cloud omgeving op een AWS server van Amazon? Het kan allemaal in Filemaker Pro. Of u nu een simpele oplossing nodig heeft voor uw bedrijf of misschien wel een compleet ordersysteem, wij bouwen het voor u. Snel, vakkundig en geheel volgens uw smaak. Naast complete offline oplossingen zetten we Filemaker Pro maar al te vaak in als offline backend voor een online website. U wilt wel de kracht en het gemak van een offline database zodat u veilig altijd de originele bron van uw collectie of bestanden hebt terwijl u deze inhoud online wilt aanbieden als export uit uw database? Wij bouwen dit geregeld voor diverse klanten. Al is het maar om dat structureren van data altijd eerst moet voordat je die data kan ontsluiten naar bijvoorbeeld internet.

Zien? Bekijk de case nepk.nl

NEPK oftewel het Nederlands Economische PenningKabinet heeft zijn collectie gehuisvest in de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor het NEPK ontwikkelde wij een offline-online situatie waarbij de beheerder ten alle tijden de collectie offline tot de beschikking heeft in een database omgeving. Een selectie van de collectie wordt online getoond. De vulling van de online omgeving komt direct en geheel uit Filemaker Pro.

Filemaker Database

Voor het Nederlands Economisch Penning Kabinet, onderdeel van  de Erasmus Universiteit in Rotterdam,  bouwden we een database met daarin de offline data. Middels een voor NEPK ontwikkelde plugin wordt de informatie 1:1 overgezet op de WordPress website omgeving, met één druk op de knop.

 

Gepubliceerde web uiting

Bekijk de website: nepk.nl

Meer weten? Neem contact met onScreen op

Meer dan 22 jaar ervaring

onScreen Web Leiden is in 1998 begonnen met het bouwen van websites en verlenen van Internet diensten.
Door onze jarenlange ervaring als webhosting bedrijf en ontwikkelaar op het gebied van websites en bedrijfsoplossingen, zijn wij tegenwoordig behoorlijk breed inzetbaar in een steeds vernieuwende markt. Onze inzet vindt u terug op het gebied van:

● Websites (WordPress) en web apps

● Webwinkels (e-commerce, WooCommerce)

● WordPress onderhoud

● Database ontwikkeling Filemaker, PHP/MySQL

● Webhosting en domeinregistratie

● (Apple) Systeembeheer

Webdesigner in Katwijk nodig?

onScreen is een Webdesign Bureau uit Leiden. Website ontwerp, uitvoering, IT, webhosting en meer door één en dezelfde partij. Gewoon één aanspreekpunt. Wij praten ook eventueel een beetje Katwijks.

Contactformulier


Gebruik het onderstaande formulier om direct contact op te nemen met onScreen Webdesign Leiden.