Hoe een hobby gruwelijk uit de hand liep

Over onS(creen)

onScreen Webdesign Leiden is in 1998 in het leven geroepen door Mel Jongen. Mel is van oorsprong reclametekenaar en automonteur, met een voorliefde voor techniek. In het kort werkte hij bij diverse bedrijven als DTP-er, lithograaf, typograaf, copywriter en, bij de laatste werkgever, als netwerk-systeembeheerder en technisch directeur voor de productie van De Telefoongids van KPN (TeleAd). Bij KPN was hij ook verantwoordelijk voor de productie van de CD-foon gids. Niet meer voor te stellen nu, een CD met daarop een telefoonboek. De opstart van onScreen begon met het bouwen van een website voor DAF en verlenen van, toen nog, simpele internet diensten. Dat was net nadat de toen populaire browser Netscape, het tonen van plaatjes introduceerde. En toen ging het los, internet werd snel volwassen. De komst van beeld maakte het medium interessant voor commerciële activiteiten.  Door inmiddels jarenlange ervaring als webhostingbedrijf en ontwikkelaar op het gebied van websites en bedrijfsoplossingen, is onScreen tegenwoordig breed inzetbaar in een steeds vernieuwende markt. Inmiddels bestaat onScreen uit een team van samenwerkende specialisten op hun eigen vakgebied.

onScreen Webdesign Leiden is dus een samenwerking van een aantal mensen uit verschillende disciplines die allen gemeen hebben dat zij hun geld verdienen met voornamelijk internet business, en belangrijker nog, vooral vooruit willen. Met het hart op de juiste plaats, oog voor detail en oplossing-gericht denken. Omdat continuïteit belangrijk is, bundelen hier dus een aantal eenpitters de krachten om gezamenlijk de markt te bedienen. In een vrije samenwerkingsstructuur. Zo verliezen we geen tijd aan bedrijfsfilosofie maar is ieder radertje van de grote klok wel op zijn plaats. Grotere projecten worden per definitie met het team besproken. Vast aanspreekpunt blijft daarbij onScreen, terwijl alle partners wel op de hoogte zijn van de “inside details”. Daarmee verzanden we niet in communicatie. En da’s wel zo prettig voor u, als klant.

We beschikken over PHP programmeurs, SEO experts, Filemaker Pro (offline) geeks en WordPress idiots. En iedereen even bevlogen, koppig, eigenwijs en vak-idioot. Alle disciplines zijn in huis. Het in huis hebben van een multi-disciplinair team, maakt dat je rustig kunt stellen dat je letterlijk virtueel alles kan. En dat doen we dan ook. Tot nu toe zijn we nog geen enkele klus tegen gekomen die we niet tot een mooi einde wisten te brengen.

Meer weten? Neem contact met onScreen op

Meer dan 22 jaar ervaring

onScreen Web Leiden is in 1998 begonnen met het bouwen van websites en verlenen van Internet diensten.
Door onze jarenlange ervaring als webhosting bedrijf en ontwikkelaar op het gebied van websites en bedrijfsoplossingen, zijn wij tegenwoordig behoorlijk breed inzetbaar in een steeds vernieuwende markt. Onze inzet vindt u terug op het gebied van:

● Websites (WordPress) en web apps

● Webwinkels (e-commerce, WooCommerce)

● WordPress onderhoud

● Database ontwikkeling Filemaker, PHP/MySQL

● Webhosting en domeinregistratie

● (Apple) Systeembeheer

Webdesigner in Katwijk nodig?

onScreen is een Webdesign Bureau uit Leiden. Website ontwerp, uitvoering, IT, webhosting en meer door één en dezelfde partij. Gewoon één aanspreekpunt. Wij praten ook eventueel een beetje Katwijks.

Contactformulier


Gebruik het onderstaande formulier om direct contact op te nemen met onScreen Webdesign Leiden.