Over onScreen Webdesign Leiden

onScreen WebDesign Leiden komt niet zojuist uit de lucht vallen. onScreen werd eind vorige eeuw opgericht door Mel Jongen. Mel werkte indertijd voor de KPN als netwerkbeheerder en gidsproducent voor de onderaanneming van de KPN, TeleAd. Naast de gidsproductie van 52 x 700 pagina’s gids per jaar inclusief roze deel advertenties, was Mel verantwoordelijk voor de productie  van de CD-Foon Gids voor Apple Macintosh. Ja, die bestond toen nog :-). Het werd hoog tijd om TeleAd te verlaten toen er hard gelachen werd door de KPN Bobo’s op de opmerkingen dat het Internet wel eens een grote vlucht kon gaan nemen.

Inmiddels is onScreen een samenhang van een aantal mensen uit verschillende disciplines die allen gemeen hebben dat zij hun geld verdienen met voornamelijk internet business, en belangrijker nog, vooral vooruit willen. Met het hart op de juiste plaats, oog voor detail en oplossing-gericht denken.

We beschikken over PHP programmeurs, SEO experts, Filemaker Pro (offline) geeks en CMS idiots! En iedereen even bevlogen, koppig, eigenwijs en vak-idioot. Werkelijk alle disciplines zijn in huis!

Het in huis hebben van een multi-disciplinair team maakt dat je van de daken kan schreeuwen dat je letterlijk “virtueel” alles kan. En dat doen we dan ook. Tot nu toe zijn we nog geen enkele klus tegen gekomen die we niet tot een mooi einde wisten te brengen.

Wanna try? Kom maar op…

Meer dan 20 jaar ervaring

onScreen Web Leiden is in 1998 begonnen met het bouwen van websites en verlenen van Internet diensten.

Door onze jarenlange ervaring als webhosting bedrijf en ontwikkelaar op het gebied van websites en bedrijfsoplossingen, zijn wij tegenwoordig behoorlijk breed inzetbaar in een steeds vernieuwende markt. Onze inzet vindt u terug op het gebied van:

  • Websites en web apps
  • Webwinkels (e-commercem WooCommerce)
  • CMS systemen (WordPress, CMSMS)
  • Database ontwikkeling Filemaker, PHP/MySQL
  • Webhosting en domeinregistraties
  • (Apple) Systeembeheer

Neem contact op met onScreen