• Slider Image

onScreen - Webontwikkeling

Eerst denken dan doen..

Da’s hoe wij tegen dingen aan kijken. Een website wordt altijd gebouwd vanuit een gedachte. Een gedachte om uw producten of diensten te communiceren naar de markt. Een goede website is niet meer weg te denken als onderdeel van uw communicatieplan naar klanten en gebruikers. Uw (toekomstige) klant wil altijd meer achtergronden en informatie over uw bedrijf, dienst of product en zal hierbij natuurlijk uw website bezoeken. De indruk die uw website achterlaat is uw digitale visitekaartje. En daarom is het ook van groot belang dat uw website up-to-date is en de uitstraling heeft waar uw bedrijf voor staat. Professioneel, actuele informatie en relevantie zijn hierbij de sleutelwoorden. Daarnaast is het net Lego, blokjes genoeg maar wel in de juiste volgorde plaatsen anders mag je opnieuw beginnen…

Wat wilt u precies vertellen?

Duidelijke boodschappen komen beter over. En daar schort het nog weleens aan. Uw bezoekers hebben vaak geen zin of tijd om uw hele website door te spitten. Voor u dus zaak om zo snel en duidelijk mogelijk uw boodschap over te brengen en uw product of dienst aan de man te brengen. En wij kunnen u daarbij helpen!

Responsive webdesign

Is uw website zichtbaar op iPad, iPhone en ander mobiele apparaten? Responsive Design is tegenwoordig een MUST. Sterker nog: Google beoordeelt uw site lager in de ranking als uw site niet voldoet aan de moderne mobiele eisen. Wist u dat steeds meer gebruikers informatie zoeken op andere apparaten dan de inmiddels traditionele PC? iPhone, Ultrabooks, tablets en iPads worden meer en meer gebruikt door de internetbezoeker. Dit vraagt een andere benadering van de vormgeving van uw informatie. De oplossing om uw informatie voor al deze apparaten goed presentabel te houden is te vinden in een zgn. Responsive Design. Hiermee wordt uw site opgebouwd in stijlbibliotheken die steeds per grootte van een beeldscherm(pje) bepalen hoe de informatie aan de gebruiker wordt getoond. Veel websites hebben helaas deze structuur nog niet ingebouwd. onScreen bouwt standaard uw site responsive. Uw bestaande site ombouwen? Dat kan natuurlijk ook.

Of toch liever een (web)app ontwikkelen?

Apps ontwikkelen kunnen we ook. Juist bij de ontwikkeling van apps is het heel erg van belang eerst eens goed na te denken wat u wilt bereiken met de toekomstige app. Wij werken bij het maken van een app altijd volgens de routines van een functioneel ontwerp. Dat functionele rapport moet er dus eerst komen alvorens wij een app programmeren. In die blauwdruk van de te maken app staan dan feitelijk alle functionaliteiten minutieus omschreven. Hierna volgt een prototype veelal gemaakt als wireframe. Als het prototype geheel akkoord is bevonden door de opdrachtgever, gaan we deze precies zo uitvoeren. Ook plaatsing in de diverse stores nemen wij mee in het traject. Overigens gebruiken wij dezelfde aanvliegroute bij de grotere en complexere website ontwikkelingen.

Meer dan 20 jaar ervaring

onScreen Web Leiden is in 1998 begonnen met het bouwen van websites en verlenen van Internet diensten.

Door onze jarenlange ervaring als webhosting bedrijf en ontwikkelaar op het gebied van websites en bedrijfsoplossingen, zijn wij tegenwoordig behoorlijk breed inzetbaar in een steeds vernieuwende markt. Onze inzet vindt u terug op het gebied van:

  • Websites en web apps
  • Webwinkels (Woocommerce, e-commerce )
  • CMS systemen (WordPress & CMSMS)
  • Database ontwikkeling Filemaker, PHP/MySQL
  • Webhosting en domeinregistratie
  • (Apple) Systeembeheer

Neem contact op met onScreen