Filemaker Pro

Er is meer nodig dan alleen maar een website bouwen...

Wij ontwikkelen in Filemaker Pro. Filemaker is een volwaardig, professioneel database systeem. Of u nu een complete bedrijfsoplossing nodig heeft, een ordersysteem, ERP, CRM of gewoon en snelle data conversie. Het kan allemaal in Filemaker Pro. Heeft u een Filemaker Pro oplossing nodig of wilt u aanpassingen aan een bestaande Filemaker Pro applicatie? Wij doen het.

Krachtige oplossingen in snelle stappen

  • Conversie modules voor data
  • Excel met een geschikte gebruikersinterface
  • Simpele én complexe bedrijfsoplossingen

Doelmatige en betaalbare bedrijfsoplossingen in Filemaker Pro

Het kan allemaal in Filemaker Pro. Of u nu een simpele oplossing nodig heeft voor uw bedrijf of misschien wel een compleet ordersysteem, wij bouwen het voor u. Snel, vakkundig en geheel volgens uw smaak. Naast complete offline oplossingen zetten we Filemaker Pro maar al te vaak in als offline backend voor een online website. U wilt wel de kracht en het gemak van een offline database zodat u veilig altijd de originele bron van uw collectie of bestanden hebt terwijl u deze inhoud online wilt aanbieden als export uit uw database? Wij bouwen dit geregeld voor diverse klanten. Al is het maar om dat structureren van data altijd eerst moet voordat je die data kan ontsluiten naar bijvoorbeeld internet.

Zien? Bekijk de case nepk.nl

NEPK oftewel het Nederlands Economische PenningKabinet heeft zijn collectie gehuisvest in de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor het NEPK ontwikkelde wij een offline-online situatie waarbij de beheerder ten alle tijden de collectie offline tot de beschikking heeft in een database omgeving. Een selectie van de collectie wordt online getoond. De vulling van de online omgeving komt direct en geheel uit Filemaker Pro.

Filemaker Database

Links de database met daarin de offline data. Middels een voor de klant ontwikkelde plugin wordt de informatie 1:1 overgezet op de WordPress website omgeving, met één druk op de knop. Beeld rechts is online.

Bekijk de website: nepk.nl

Gepubliceerde web uiting

Meer dan 20 jaar ervaring

onScreen Web Leiden is in 1998 begonnen met het bouwen van websites en verlenen van Internet diensten.

Door onze jarenlange ervaring als webhosting bedrijf en ontwikkelaar op het gebied van websites en bedrijfsoplossingen, zijn wij tegenwoordig behoorlijk breed inzetbaar in een steeds vernieuwende markt. Onze inzet vindt u terug op het gebied van:

  • Websites en web apps
  • Webwinkels (e-commerce, WooCommerce)
  • CMS systemen (WordPress, CMSMS)
  • Database ontwikkeling Filemaker, PHP/MySQL
  • Webhosting en domeinregistraties
  • (Apple) Systeembeheer

Neem contact op met onScreen